طراحی سایت
نوشته شده توسط : samir

در آغاز، وب سایت ‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبان نشانه‌گذاری که ساختار ساده‌ای به وب گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابر پیوند. در مقایسه با روش‌های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

 

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُد نویسی اش، اچ تی ام ال، پیچیده‌تر و پرانعطاف تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، ببرای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدول‌های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و بجای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد.

 

فناوری‌های یکپارچه سازی پایگاه داده (Database)، مانند زبان‌های کُدنویسی سمت سرور مانند CGI، PHP، ASP. NET، و جاوا به کمک استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آنرا پیشرفته تر کرده‌اند. سایت واکنش گرا یا سایت ریسپانسیو سایتی است که با ابعاد و رزولوشن دستگاه‌های مختلف سازگاری دارد و کاربران بدون توجه به اینکه صفحه نمایش دستگاهشان کوچک باشد.

 

و در ادامه جهت نمایش محتوای جمع آوری شده در یک وب سایت در کنار کمک گیری از یک cms کاربرپسند، نیاز به یک قالب ، پوسته یا website template است. به دلیل افزایش روز افزون مرور صفحات وب سایت ها بوسیله دستگاه های قابل حمل (portable gadgets) مانند گوشی های موبایل و تبلت ها، طراحی سایت واکنشگرا یا responsive به عنوان آخرین متد و رویکرد طراحی قالبهای وب سایت جایگزین روشهای طراحی ثابت سنتی شده اند. بسیاری از طراحی وب سایت های ایرانی بالاخص سایت های دولتی و تجاری در چند سال اخیر با رویکرد واکنشگرا بودن طراحی شده اند و روند باز طراحی وب سایت های قدیمی نیز شتاب قابل ملاحظه ای دارند. 

 

  1.  دسترسی root یا کاربر ریشه به سرور
  2. انجام تنظیمات سرور به صورت دلخواه

 

انجام میشود

 

 





:: برچسب‌ها: طراحی سایت , طراحی , سایت , طراحی وب سایت , ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 شهريور 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: